22 iunie 2011

A venit vara

Ei bine a venit si caldura si lumea a inceput sa plece ba pe la mare ba pe la munte,ba prin cine stie ce statiune din Bulgaria sau Grecia.
Anul asta avem concediu prin august (cel putin eu ) - sotia s-ar putea sa nu prea ,ca abia s-a reangajat. Am vrea sa mergem vreo 2-3 zile pe la mare ca nu am mai fost de vreo 3 ani (din lipsa de timp si bani) - nu mai mult ca banii se duc in meditatii la franceza ,plus ca cea mare incepe scoala anul asta (clasa 1 ) si or sa fie ceva cheltuieli toamna asta.Asa cum v-am spus noi locuim la tara, asa ca trebuie si banii pusi deoparte pentru lemnele de foc pentru la iarna (o masina de lemne este undeva la 2200 Ron si trebuie sa cumparam vreo 2 pentru a ne ajunge toata iarna)
In rest bagam munca de luni pana sambata de la 8 dimieanata la 6 seara, ore de franceza in fiecare saptamana cate o sedinta deocamdata ca este scump si va spuneam ca trebuie bani la greu in toamna asta.
Acum ma intreb,oare daca vom ajunge dincolo ,daca reusim sa muncim amandoi tot asa o sa ne facem probleme ca nu vom putea sa ne face o vacanta macar de o saptamana pe an ca nu ne vor ajunge banii ? Sau ca va trebuii sa strang banii cu 6 luni inainte pentru a putea da copilul la scoala in toamna? Ramane de vazut.Pana aunci franceza si tutun - pardon numai franceza ca de fumat nu fumam.
Sa aveti si voi cei care citit blogul o vara frumoasa si un concediu cat mai placut si nu cheltuiti toti banii :))))

2 comentarii:

  1. Din punctul asta de vedere, puteti sa stati linistiti : emigrarea in Canada, ii scoate din foame pe romani.
    E adevarat ca e foarte scump si foarte greu cand ai de intretinut copii ( mai ales cand sunt sub 12 ani ), insa asta se intampla in toate tarile...

    RăspundețiȘtergere