12 iunie 2011

Amanare sesiune interviuri vara

Am citit zilele astea pe forum montreal.ro ca sesiunea de vara s-ar fi amanat.Trebuia sa inceapa undeva pe la sfaritul lui iunie,dar se pare ca pana la toamana nu o sa mai fie nici un interviu.
Deja incep sa cred ca vom ajunge in Canada prin 2014 cel mai devreme.
Hai ca au dat-o cu bata in balta quebecosii astia.Sunt depasiti total de situatie.
O recunosc chiar si ei.
Uitati-va la acest video de pe Radio-Canada
http://www.radio-canada.ca/nouvelles/National/2011/06/08/001-immigrer-quebec-plus-long.shtml

deci...............................

7 comentarii:

  1. Quebecul anuleaza intarviurile, pentru ca se vede pus intr-o situatie gen " intre ciocan si nicovala" : pe de o parte, imigrantii continua sa vina vauri valuri si joburi nu sunt ... pe de alta parte, daca nu au ce munci, imigrantii vor sta foarte bine pe ajutor social ( iar fonduri nu prea mai sunt... ).

    Si atunci, ce solutie au quebecosii, ca sa ia banii viitorilor emigranti ( ca fara banii lor si exploatarea lor, s-ar duce dracu' Canada ), insa daca se poate, sa nu mai vina deloc in Canada ? Raspuns : amanarea.... Si atunci le iau banii imigrantilor in avans ( ca platesti taxele de emigrare ) si te pune in hold vreo 2 ani, pana sa vezi Canada . Platesti acum .... folosesti peste 2 ani ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si asta daca nu iti pun ei piedica la interviu si te repsing si iti zic cu calm ca poti sa mai trimiti odata dosarul

    RăspundețiȘtergere
  3. Aia cu grila de punctaj, meserii cautate, e omare mizerie, in conditiile in care ajung imigrantii in Canada si constata ca se pot sterge la coor cu diploma si experienta in munca.
    Pe nimeni nu intereseaza cat de bun esti, ce stii sa faci. Ca tine sunt mii, si Canada nu are joburi ( n-avea nici inainte de criza ). Majoritatea soferilor de taxi au fost doctori cu experienta in tara lor, si in fiecare mall, femeia de serviciu e absolventa de universitate si vorbeste cel putin 2 limbi ...

    In schimb, Canada avea nevoie inainte de criza, de muncitori necalificati : doar ca aia nu erau acceptati la interviul de emigrare ... De ce sa-si umple tara de manelisti, cand pot ademeni ingineri care sa livreze pizza ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca aici ai atins punctul sensibil.Vezi tu noi suntem muncitori calificati.Eu electromecanic auto doar cu diploma de bac si atestat si sotia asistent social personal.Deci ne cam tataie curul pentru interviu cu calificarile noastre - sa nu gasim vre-un agarici care sa ne zica cine stie ce ....

    RăspundețiȘtergere
  5. In cazul asta, nu va ramane decat sa trageti tare pe conversatia in franceza si sa .... faceti frumos la nenea ofiteru' de interviuri !
    Eu cunosc personal cuplu , amandoi cu liceul si care au emigrat fara probleme, admisi din prima incercare .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa facem frumos ?!?!?!?
    Glumeam.Iti dai seama ca o sa facem cat de frumos putem

    RăspundețiȘtergere
  7. Eheee, toti am facut frumos la nenea ofiteru' de interviuri ...

    RăspundețiȘtergere