5 martie 2012

Confirmare participare sesiune de informare

Ei bine azi , la aproape 3 luni de cand m-am inscris la sesiunea de informare din Bucuresti,am primit un mail de confirmare care suna cam asa :

Talentele dumneavoastră au un loc în Québec!

Bună ziua,

Ministerul Imigrării și Comunităților culturale din Québec (MICC) are plăcerea să confirme înscrierea dumneavoastră la sesiunea de informare despre Québec care va avea loc în data de 16 martie 2012, la orele 18:00.

Cu o durată de 90 de minute (prezentare și perioada întrebărilor), această sesiune de informare va avea loc la Sala Dalles, Bd. N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti.

Înainte de participarea dumneavoastră la această sesiune, vă recomandăm insistent să completați Evaluarea preliminară de imigrare onlinehttp://www.form.services.micc.gouv.qc.ca/epi/

Acest lucru vă va permite să evaluați, gratuit și anonim, șansele dumneavoastră de a fi selectat de provincia Québec.

În plus, pentru a fi informat despre societatea din Québec, puteți să explorați chiar din acest moment site-ul Internet al guvernului Québecului: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/

Vă rugăm să vă prezentați la recepție cu 15 minute înainte de începerea sesiunii. Dat fiind numărul limitat de locuri, nu putem garanta locul dumneavoastră în cazul în care veți întârzia. Nu veți mai avea acces în sala sesiunii de informare după ora fixă.

Dacă nu puteți să asistați la această sesiune, vă rugăm să ne avizați prin e-mail la următoarea adresă:confirmation.quebec@mri.gouv.qc.ca. Aceasta ne va permite să atribuim locul dumneavoastră altei persoane.

Din motive de securitate și pentru a asigura buna desfășurare a sesiunii, vă rugăm să nu fiți însoțiți de copiii dumneavoastră și să nu aduceți bagajele de călătorie (valize, genți, etc.).

Vom fi încântați să răspundem la întrebările dumneavoastră în cadrul acestei sesiuni de informare.

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de Québec.

Aveți un loc

în Québec

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu