4 iulie 2011

Bacalaureat 2011

S-a dus si cel mai prost Bacalaureat din punct de vedere al notelor abtinute si al promovabilitatii.Acum se cauta bineinteles vinovatul .Sa fie oare Domnul ministru Funeriu care nu poate sa lege doua propozitii fara ajutor in fata camerelor de filmat si ale ziaristilor.Sa fie oare elevul care s-a bazat cel mai mult pe copiat si care nu a avut nici o sansa in aceasta sesiune.Sa fie camerele de luat vederi care, cica i-ar fi stresat pe elevi?

Iat mai jos harta promovabilitatii luata de pe realitatea.net




Daca va uitati bine judetul in care locuiesc ( si anume GIURGIU) are cea mai slaba promovabilitate - 20 % - RUSINICA.


Iata rostul postului "De ce plecam in Canada". Asa cum va ziceam acolo fiica noastra cea mare intra in acest an in clasa I.Ii cunosc pe profesorii de la noi din comuna .Foarte multi sunt din generatia mea(adica au undeva la 30 de ani - ba chiar cunosc pe cineva care are 25 ), deci stiu ce le poate pielea si imi este groaza ca pe copilul meu o sa il invete un asemenea profesor.Degeaba comenta cineva ca in Canada invatamantul este groaznic.Nu cred ca este mai groaznic ca in Romanika.

5 comentarii:

  1. Cand vei fi in Canada si ti se vor intampla situatii ca astea de aici ... vei intelege http://digodana.info/2011/06/28/povesti-cu-pesteri-triburi-si-vampiri/

    Eu am un cuplu de prieteni,fosti profesori in Romania, cu baiat de 12 ani in Canada si care isi mediteaza acasa copilul, pentru ca la scoala nu invata nimic. Iar ei sunt ingroziti.
    Nici macar tabla inmultirii nu li se cere sa o invete ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Juniorul meu abia intra la toamna în Grade 1, adica în clasa întâi, asa ca nu ma pot pronunta. Da' cu parerea tot îmi dau: pe canadezii de i-am cunoscut pâna acum n-as crede ca i-au meditat parintii... Si nici nu contest faptul ca sunt destui saraci cu duhul. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o data o sa o spun, si o sa o repet.Nu cred ca o sa fie mai rau ca in Romanika unde profesorii bunii au emigrat sau au ajuns capsunarii si culegatori la castraveti prin Europa pentru ca se castiga mult mai mult decat in romania.Ma refer la profesorii din cilul gimnazial si liceal.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa fii surprins cand vei vedea ce scoala fac astia in ciclul gimnazial ... o sa-i regreti pe profesorii aia capsunari ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cătălin, trebuie să-ţi dau dreptate ;)

    RăspundețiȘtergere