17 noiembrie 2013

REALIZAT.COM

O schimbare a aparut de ieri pe cel mai mare site dedicat emigrarii in Canada -  montreal.ro.S-a schimbat in primul rand numele in REALIZAT.COM.
In al doilea rand toate cele 5 site-uri se reunesc int-unul singur.
O sa citez mai jos comentariu admin-ului :

CalgaryRO, MontrealRO, OttawaGatineauRO, TorontoRO, VancouverRO devin realizat.com 

Dupa cum anuntam in primavara, au trecut peste zece ani de cand site-urile CalgaryRO, MontrealRO, OttawaGatineauRO, TorontoRO, VancouverRO au fost lansate atat pentru a-i ajuta pe cei care meritau o viata mai buna in Canada, cat si pentru a pastra vie comunitatea celor care au ajuns acolo unde si-au dorit. 

Internetul a evoluat in acesti zece ani, astfel incat acum este momentul ca si acest proiect sa suporte schimbari care sa ne permita oferirea celor mai noi si atractive caracteristici ale mediului online actual. 

Noul site realizat.com imbina toate functionalitatile cu care comunitatea noastra s-a obisnuit de-a lungul anilor, dar este mai simplu de folosit si mai eficient. Iar prin fuzionarea celor cinci site-uri care impreuna compuneau reteaua Emigrare.CA (CalgaryRO, MontrealRO, OttawaGatineauRO, TorontoRO, VancouverRO), proiectul va putea fi extensibil si deschis la nou. 

Echipa tehnica realizat.com a facut tot posibilul ca tranzitia sa fie cat mai simpla pentru toti utilizatorii comunitatii noastre, insa o astfel de mutare este complexa atat din punct de vedere tehnic, cat si organizatoric. 

In pofida tuturor eforturilor noastre de a va facilita aceasta tranzitie, este posibil ca in perioada urmatoare unii utilizatori sa se confrunte cu dificultati tehnice, sau pur si simplu sa aiba intrebari legate de noile functii oferite de noul sistem. 

Asadar, pentru asistenta tehnica va rugam sa ne contactati prin email la tehnic@realizat.com 

Va stam cu placere la dispozitie si vom face tot posibilul sa va asistam in trecerea cu bine cu bine peste posibilele inconveniente cauzate de aceasta schimbare. 

Administrator
realizat.com - Traieste viata pe care o meriti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu