10 mai 2013

Incercam sa mergem mai departe

Am zis ca nu o sa mai postez, numai ca am primit multe incurajari , chiar si de la cei care erau impotriva Canadei, asa ca o sa incercam sa mergem mai departe....
Am trimis un mail catre Montreal , in care le-am spus ca ne este imposibil din punct de vedere financiar sa dam testele si preferam o varianta cu interviu.... Cum am un raspuns de la ei ,va dau de veste..

9 comentarii:

  1. Nu vreau sa te descurajez dar s-ar putea ca cei de acolo sa fie intrigati ca nu ai bani de un examen de limba care costa poate 150 de euro dar declari ca ai banii pentru emigrare ... poate era mai bine sa ceri o amanare pentru a da examenul ... care nu este chiar foarte greu ... stiu cat de greu este sa strangi bani in Romania dar cu examenul de limba de obicxei dosarele merg mult mai repede . ca nu mai au nevoie sa deplaseze la Bucuresti ofiteri de emigrare mai mult sau mai putin obiectivi .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e chiar asa.... trebuie date trei examene - doua TEFAQ si un IELTS deci costuri destul de mari .... depasesc 500 de euro.Banii de emigrare sunt , dar dupa CSQ (se pot obtine din vanzarea casei - , pana atunci este riscant sa face acest pas... )

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi am incercat.... incercarea moarte n-are....daca ne accepta asa .... mergem mai departe cu pregatirea... daca nu...ne continuam viata in Romanica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalin, sa nu te necajesti prea tare. Eu zic ca fiecare are un destin si "cum ti-e scris in frunte ti-e pus". Stiu ca uneori depinde si de tine, dar nu de putine ori ori mi s-a dovedit ca atunci cand am tinut cu dintii sa fac un lucru, si a iesit pana la urma, cu toate astea situatia a luat o alta intorsatura si s-a dovedit ca nu am facut bine ceea ce am tinut cu tot dinadinsul sa fac.
    Asa ca lasa timpul sa hotarasca fiindca uneori e mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stiu ce spui ...numai cacei de la Montreal cama asa judeca... Bafta oricum !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper să fie totul bine până la urmă. Vă ţin pumnii să vă accepte varianta. Sper să primiţi veşti bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumim pentru sustinere....

    RăspundețiȘtergere
  8. imi pare rau sa aud asa ceva. si eu va tin pumnii si va doresc multa bafta

    RăspundețiȘtergere