29 iunie 2012

S-a oprit si emigrarea pe Federala

Este drept ca doar pentru 6 luni , dar iata ca si federalii au oprit procesul de depunere a dosarelor.
Comunicatul este postat pe site-ul oficial :

http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-06-28.asp

Se pare ca cei de la CIC , fac o pauza de 6 luni (1 ianuarie 2013) pentu a regandii planul de emigrare, sau pentru a-l usura (cum zic ei)

E clar ca e din ce in ce mai greu sa emigrezi in Canada, indiferent de provincie.
Iata spre exemplu daca ne uitam in tabelul facut de paradise3net  http://5oclockrock.ro/canada/main_login.php  (user:canada   parola : montreal ) o sa vedem ca numarul de dosare depuse in Romania si Republica Moldova a scazut fata de aceiasi perioada a anului trecut (1 ianuarie - 1 iulie) cu aproape 90 %  -  220 dosare anul trecut fata de doar 18-20 acum.
Se pare ca romanii sa indreapta catre alte zari ....
Noi ramanem totusi pe Canada  - cu Dumnezeu inainte.......

5 comentarii:

  1. Da' ce, federalii din Canada nu puteau gandi noulplan de imigratie, daca functionarii continuau sa munceasca ( selectioneze imigranti ) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai se pare ca nu - sau cel putin asa zic ei.E clar ca situatia a inceput sa fie destul de neagra si pe acolo. Dar mai neagra ca aici nu are cum sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam de multa vreme situatia e neagra pe aici, eu am tot zis pe blog ... Se vede treaba ca se ingroasa gluma, din moment ce oficialii au incetinit si au oprit imigratia : e mai neagra decat se spune, din moment ce canadienii nu mai pot gandi si musai sa opreasca imigratia, ca altfel au creierul pe off ...

      Ștergere
  3. Ideea e ca se inchide incet-incet emigratia ...incep sa se umple gaurile . Sita este din ce in ce mai deasa pentru ca nu mai au nevoie de atat de multi emigranti . Bafta ! Canadieni sunt mai preventivi de felul lor ...nu prea le-ar place sa ajunga in situatia Europei si incearca sa puna frana suprapopularii .

    Tabelul ala este fara legatura cu realitatea . Stiu atatia care au aplicat sau obtinut viza fara sa fie "inregimentati " de nimeni ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca tabelul nu este relevant, dar este totusi un reper de luat in calcul

      Ștergere