5 octombrie 2011

Au trecut 6 luni

Iata ca este 5 octombrie si se fac 6 luni de cand a fost emis cec-ul, care se pare ca inca nu a fost incasat de catre VIENA . Iata raspunsul primit azi de la banca

Banca Comerciala Romana
Serviciul InfoBCR

Stimate Domn Toma,

Va multumim pentru mesajul trimis.

Dorim sa va informam ca, in prezent, CEC-ul cu nr. xxxx nu a fost incasat de catre beneficiar.

Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie complementara.

Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri puteti contacta serviciul InfoBCR, disponibil zilnic intre orele 8:00-22:00, prin apelarea telefonica a Contact Center BCR la numerele de telefon: 0800 801 227 (apelabil gratuit din orice retea nationala) sau 021 407 42 00 (apelabil din toate retelele la tarif normal), apasand tasta 1 pentru limba romana, ulterior tasta 2 pentru InfoBCR Persoane Fizice, sau prin e-mail la adresa contact.center@bcr.ro.

Cu respect,

Ionut Ipingau
InfoBCR

Asa ca de acum trebuie sa asteptam CEC-ul pentru reinoire.
Greu mai merg, foarte greu .......

4 comentarii:

  1. Da esti sigur ca ei l-au primit? plus ca in Canada un cec e valabil 1 an si poate ei se bazeaza pe chestia asta. Daca ai putea sa te interesezi la ambasada din Viena ar fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dosarul l-au primit , pentru ca am confirmarea de la firma de curierat.Problema este ca CEC-urile amise la noi nu sunt valabile decat 6 luni dupa care trebuie reinoite.Au fost si sunt multi care au trimis dosarele dupa 1 ianuarie si au primit inapoi cec-urile expirate .Dupa ce le-au retrimis au primit in maxim 2 saptamani ACC/AUV.Speram sa nu ajung la asta pentru ca datorita serviciului imi este foarte greu sa ajung la banca sa refac CEC-ul. Asta e. MERGEM MAI DEPARTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg de ce aplicati pentru Canada prin Viena, cand se poate face foarte usor la Bucuresti. Ei primesc aplicatii si pentru Quebec. De ce va duceti la Viena ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru emigrare pe Quebec se aplica doar la Viena cu dosarul 1.La bucuresti se trimite dosarul 2 , abia dupa ce ai obtinut CSQ.

    RăspundețiȘtergere