3 august 2011

Cainii strazii

Azi o sa scriu despre cei care fac zeci de victime in fiecare zi : cainii vagabonzi. De ce scriu despre subiectul asta ? Pentru ca aseara am patit-o chiar eu.
Ora 19.00 - cobor din RATB 137 in statia Iuliu Maniu si si dau sa traversez strada pentru a lua o alta masina catre casa.Cand sa pasesc pe trecerea de pietoni, din curtea liceului Iuliu Maniu(fostul liceu 8 - pe care l-am terminat in urma cu 14 ani) ies 4 dulai direct sa se repeada la mine.Aveam geanta pe umar asa ca am reusit sa ma apar cat de cat retragandu-ma catre zona unde intorc troleibuzele.Numai ca in retragere cu spatele am calcat intr-o groapa si bineinteles ca m-am intins pe spate cat sunt de lung.Am reusit sa ma sprijin in maini dar se pare ca mi-am luxat incheietura mainii stangi si m-am ales cu zgarieturi pe mana dreapta.Asa ca acum am o mana umflata pe care o tin cu compresie si legata si cu care bineinteles ca stangaci fiind nu prea pot face nimic.Ideea este ca in momentul in care am cazut s-a sinchisit si paznicul liceului sa iasa si sa cheme cainii inauntru.Asa ca am scapat nemancat.
Ideea este ca lucrul asta se intampla in fiecare seara cu cate cineva in zona aia si nimeni nu ia nici o masura.
Si treaba asta se intampla zilnic in tot Bucurestiul. Zilnic sunt muscatii de cainii strazi copii si oameni in varsta care nu pot sa se apere.Am fost acum o luna cu fata cea mica la Grigore Alexandrescu si timp de o ora cat am asteptat la camera de garda au venit nu mai putin 3 copii muscati.
Deci.......................

5 comentarii:

  1. Ar trebui sa faca ceva, insa Basescu a luat banii cand era primar, si n-a facut nimic ...
    Pentru data viitoare : daca te operesti si stai nemiscat, cainii nu vor ataca. Te vor inconjura, vor latra, se vor smuci catre tine, dar nu vor musca. Si cand se vor plictisi, vor pleca.
    Daca e misti ...te vor urmari si ataca.

    RăspundețiȘtergere
  2. ideea este ca eu eram in mers si au venit pe la spate . Iti dai seama ca m-am si speriat si instincul a fost sa ma apar

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeule! Uitasem de ciinii vagabonzi de la noi. Am impresia ca sint si mai multi decit pe vremea cind locuiam eu.
    Ar trebui luate masuri, dar nu are cine se ocupa de asta acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba da - se iau masuri - ii prind si dupa doua trei zile le dau drumul ca nu au ce sa le dea de mancare.
    Cred ca o sa iubesc ratonii si veveritele lui Tzipi

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe când eram în România juniorului nostru nu-i era teamă de câini, chit că străzile erau pline de maidanezi, mai mari sau mai mici. Acum, gratie iubitorilor de animale, se teme de orice câine mai mare decât un pechinez.

    RăspundețiȘtergere