1 august 2011

Au trecut 4 luni

Iata ca intr-o saptamana se implinesc 4 luni de cand am trimis dosarul 1. Se pare ca nu prea se misca nimic. Am trimis saptamana trecuta o cerere la BCR sa vad daca ne-au incasat CEC-ul. Raspunsul a fost urmatorul :


Banca Comerciala Romana
Serviciul InfoBCR

Stimate Domn Toma,

Va multumim pentru mesajul trimis.

In primul rand, ne cerem scuze pentru raspunsul tarziu. Solicitarea dumneavoastra a necesitat efectuarea unor investigatii suplimentare.

In al doilea rand, dorim sa va mentionam ca cecul cu numarul 5... din data de 05.04.2011, in valoare de 851 CAD nu este incasat de catre beneficiar.

Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie complementara.

Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri puteti contacta serviciul InfoBCR, disponibil zilnic intre orele 8:00-22:00, prin apelarea telefonica a Contact Center BCR la numerele de telefon: 0800 801 227 (apelabil gratuit din orice retea nationala) sau 021 407 42 00 (apelabil din toate retelele la tarif normal), apasand tasta 1 pentru limba romana, ulterior tasta 2 pentru InfoBCR Persoane Fizice, sau prin e-mail la adresa contact.center@bcr.ro.

Cu respect,

Brindusa Bira
InfoBCR

9 comentarii:

  1. Nu trebuia achitata suma la ambasada in bani? Asa era inainte, nu acceptau cecuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se achita la ambasada.Acum se achita cu CEC sau cu Cardul.Problema este ca CEC-ul expira in 6 luni si ei se cam incapataneaza sa il incaseseza exact in ultimele zile inainte de a expira

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam aiurea. Dar sa speram ca va fi bine. Bafta multa in continuare cu emigrarea. Va tin pumnii. De abia astept sa mergeti la interviu si sa scrii ca ati luat viza....

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalin , dar nu mai bine trimite-ti un e-mail in care sa le spuneti ca ati trimis cec-ul cu nr ,la data de .Poate veti primi un raspuns , si oricare ar fi el , e un semn ca existati .
    Parerea mea :)
    Cu respect ,
    Sonia B , Galati

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care au trimis intrebari referitoare la stadiul dosarului si al CEC-ului au fost sfatuiti sa nu o mai faca deoarece intarzie procesarea dosarului -- adica dosarele lor vor fi puse la coada.Asa ca stam cuminti in banca noastra si asteptam , si mai invatam putintica franceza

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca nici nu v-au deschis dosarul ! Mai aveti de asteptat ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact Tzipi . De-aia am zis ca dureaza minim 2 ani pana la viza. Am aflat ca abia acum au inceput sa incaseze banii celor din februarie - deci mai este putin pana in aprilie.Am zis ca o sa mai pun o intrebare la banca la inceputul lui octombrie

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu cunostinte care au aplicat pentru Quebec cu multa vreme in urma si nu au primit niciun raspuns pana acum. Nu stiu ce sa zic. La noi a durat foarte putin de la prima aplicatie si pana am ajuns aici. Cam 8 luni. Dar am inteles de la amicii mei ca acum merge mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asteptam ca nu avem ce face

    RăspundețiȘtergere